Ett signerat exemplar

Pris:
239 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Slutsåld
Ett signerat exemplar av "Lycklig under rådande omständigheter"

Ett par läsare om boken:
"Vill tacka för den fantastiska påfyllnad som denna bok gett mig ;-) Jag fick den i lådan igår, påbörjade, fortsatte och fullföljde läsningen... grymt härlig känsla bär jag på! Genom dina ord Fredrik, fick jag flera sätt att påminna mig om en trygg grund!"
/Malin Haglund

"Mot slutet kommer den stora aha-upplevelsen som för mig som tonårsförälder och lärarstudent blev en riktig tankeställare. Boken speglar verkligheten ur en synvinkel som är helt bortglömd av valfrihetens samhälle, men som är så viktig då det handlar om våra ungdomars framtid och därför också vårt samhälles fortsatta utveckling. Jag rekomenderar alla att läsa denna bok.
/Maria Bengtsson

Förlaget om boken:
"Lycklig under rådande omständigheter är skriven på ett trevligt och rappt språk som låter läsaren ta del av författarens kontroversiella men ytterst logiska idéer. Den som läser denna bok kommer definitivt att få en annan bild av självhjälpsindustrin och dess dogmer..."
/Andreas Eriksson 2016-10-28 Vulkan Media AB

Författaren om boken:
Idag är 20-25% av vår befolkning berörd av psykisk ohälsa och andelen växer. Eftersom självhjälpsindustrin växer i samma takt är det hög tid att vi granskar vad som skrivs och hur budskapet tas emot. I min bok ifrågasätter jag vedertagna sanningar och avfärdar några av dom vanligaste självhjälpsråden som direkt kontraproduktiva. Frågan vi alla bör ställa oss är: Är det möjligt att självhjälpsindustrin motverkar sig själv och att den i sin iver att hjälpa, faktiskt bidrar till att vi istället mår sämre?
/Fredrik Ekdala