Pressbilder

Bilderna som visas i bildspelet finns för nedladdning här.
Fotograf: Maria Thunberg (uppges vid all publicering).

loading...

Ellies brev

Hej Fredrik!
Vill tacka dig för en helt fantastisk föreläsning som framkallade både tårar av glädje, och av sorg. Aldrig har en föreläsare gett mig så mycket inspiration till välmående - till att få tillbaka viljan att försöka utforska de andra vägarna än dem man normalt väljer. Har själv slängt på mig offerrocken allt för mycket med diverse allvarliga sjukdomar och negativa händelser i mitt liv och tyvärr så blev det tänket en ond spiral. Men nu, efter dina ord och ditt sätt att se saker, så kommer jag nog aldrig begrava mig så djupt och länge i de känslorna igen.
Du är en fantastisk inspiration för människor och din föreläsning borde vara obligatorisk för oss som utbildar sig inom vården.
Tack för att du berättade din historia om livets med och motgångar men framför allt, tack för att du lärde mig att ingenting är omöjligt. :)
Vh, Ellie

Referenser

Fredriks föreläsning väckte ett fyrverkeri av tankar och känslor – tankar och känslor som vi kommer att bära med oss länge…

Med vänlig hälsning, Irene Tihanyi
Regionchef, leg. apotekare
Cura apoteket Region Syd
ICA Sverige AB


Vi är mycket nöjda med samarbetet och föreläsningen. Vi har fått mycket positiv respons från våra kollegor. Fredrik Ekdala skapade med sin glädje och engagemang en underhållande och intressant föreläsning. ”Vårt mentala raffset” passade vår arbetsplats med över 100 medarbetare utmärkt och något som vi verkligen tar med oss är att ”du är din egen arbetsmiljö” och det är ingen annan än du som väljer vilken väg du vill gå.

Hälsningar, Christian Ingemansson
Skattehandläggare, Skatteverket
KRISTIANSTAD