Skräddarsytt


Fredrik skräddarsyr föreläsningar inom områden som rör attityd, självförtroende, serendipitet, målsättningar, identitet, retorik, bemötande, kreativitet och positivt tänkande. Han blandar underhållning och allvar på ett sätt så att alla kan känna igen sig.

I priset ingår förberedande måldefinition och uppföljande utvärdering om så önskas.
Är du intresserad av att anlita Fredrik som t ex föreläsare, konferencier, moderator eller underhållare så klickar du här.

Offentligt

Fredriks senaste föreläsning – När livet inte blir som man tänkt sig – vänder sig till alla. Den handlar om hur vi hanterar kriser och hur vi bättre kan förbereda oss inför kommande kriser. Oavsett om det gäller skilsmässor, sjukdomsbesked, arbetslöshet eller dödsfall i familjen så är våra reaktioner och känslor snarlika. 

En annan populär föreläsning heter Mitt mentala raffset. Vi tar gärna på oss något fint underst om vi ska gå på fest. Inte för att vi tänkt visa upp det, men för att vi känner oss finare. Skönheten kommer inifrån men hur välklädda är vi mentalt? Ibland hamnar vi i situationer då vi ofrivilligt visar upp vårt inre.  När fasaden rämnar står vi där - antingen i smutsiga kalsonger eller i ett snyggt raffset. Vill du boka en plats till en offentlig föreläsning så gör du det här. För bokning av grupper över 10 personer vänligen ring: 0704-184579

Publiken tycker:

Helen & Jan Burensjö: Tack för en mycket engagerande, fantastisk föreläsning! ❤️
Karin Gray: Så fantastiskt berättat om dig och ditt liv, fyllt av så många känslor, gripande, glädjefullt, sorgligt, upplyftande, stärkande och underhållande. Shit vad bra!! TACK
Josef Luburic: Fantastiskt bra jobbat och vad otroligt inspirerande det var att lyssna.
Kerstin Thorwalls: Nu är vi 800 personer som kommer att le och skratta lite tillgjort nästa gång det sitter en P-bot på rutan... Stort tack för mycket inspiration och eftertanke!
Marika Thörewik: Jag stämmer in i TACK-kören. Åkte direkt från din föreläsning o hämtade ut bilen från verkstaden, log åt reparatören trots priset för hans jobb. Har nu, så gott jag kunnat, återgett det du sa för min man... ska snart tillkännage reparations-kostnaderna för honom. Välj glädje :-)
Jennie Blom: Tack för vad du delade med dig! Väldigt lättlyssnat sista konferensdagen, efter lunch.
Malin Hansson: Att försöka återberätta din föreläsning visade sig vara hyfsat svårt! Men JA till det mentala raffsetet!! Härligt att lämna Jönköping med en positiv känsla i hela kroppen! TACK!
Annelie Stomberg: Så tacksam över allt du delade med dig ♡♡

Trailer

Här kan du se ett litet smakprov ur föreläsningen När livet inte blir som man tänkt sig. Filmen är ett montage från två olika tillfällen i Kristianstads Kulturkvarters Stora konsertsal 2015.