Skräddarsytt


Fredrik skräddarsyr föreläsningar inom områden som rör attityd, självförtroende, serendipitet, målsättningar, identitet, retorik, bemötande, kreativitet och positivt tänkande. Han blandar underhållning och allvar på ett sätt så att alla kan känna igen sig.

I priset ingår förberedande måldefinition och uppföljande utvärdering om så önskas.
Är du intresserad av att anlita Fredrik som t ex föreläsare, konferencier, moderator eller underhållare så klickar du här.

Offentligt

Fredriks senaste föreläsning – När livet inte blir som man tänkt sig – vänder sig till alla. Den handlar om hur vi hanterar kriser och hur vi bättre kan förbereda oss inför kommande kriser. Oavsett om det gäller skilsmässor, sjukdomsbesked, arbetslöshet eller dödsfall i familjen så är våra reaktioner och känslor snarlika. 

En annan populär föreläsning heter Mitt mentala raffset. Vi tar gärna på oss något fint underst om vi ska gå på fest. Inte för att vi tänkt visa upp det, men för att vi känner oss finare. Skönheten kommer inifrån men hur välklädda är vi mentalt? Ibland hamnar vi i situationer då vi ofrivilligt visar upp vårt inre.  När fasaden rämnar står vi där - antingen i smutsiga kalsonger eller i ett snyggt raffset. Vill du boka en plats till en offentlig föreläsning så gör du det här. För bokning av grupper över 10 personer vänligen ring: 0704-184579

Workshops

Fredrik gör målanpassade workshops och inspirerande personalutbildningar inom områden som bemötande, kreativt tänkande, laganda och målstyrning m.m. En uppskattad variant är Fredriks tredagarsföreläsning om socialt arbetsklimat. Den är indelad i tre stycken tretimmarspass som kan förläggas antingen tre dagar i rad eller med någon veckas mellanrum. Dom tre delarna beskrivs kortfattat såhär:
Del 1: Socal potential - om gruppens självkänsla, status och tre dimensioner av empati.
 Del 2: Samverkan i med- och motgång där öppenhet skapar ny kunskap, glädje och mervärde för alla - om tur, serendipitet, och lateralt tänkande.
Del 3: Medvetna kommunikationsvägar - om retorik, kroppsspråk, humor och fördomar

Hör av dig för mer information och prisuppgifter genom kontaktformuläret eller via telefon 0704-18 45 79.

Trailer

Här kan du se ett litet smakprov ur föreläsningen När livet inte blir som man tänkt sig. Filmen är ett montage från två olika tillfällen i Kristianstads Kulturkvarters Stora konsertsal 2015.